català - dansk - español - english

       
 
 

Per fer una pregunta o reservar clica aquí

Audouin Birding Tours  • Què és Audouin i com treballem?

Audouin Birding Tours és una iniciativa empresarial nascuda l’any 2005 amb la finalitat de promoure l'ecotorisme i en especial l'observació d'ocells. Generem excursions alternatives més sensibles amb el medi natural d'una manera sostenible i respectuosa. La conservació de la natura no és el nostre objectiu, pero sí la nostra meta.

Tot i que Audouin és una empresa jove comtpa amb l'experiència de la Iben i en Cristian, després de què treballessin durant anys per tour-operadors estrangers. Audouin està formada per Iben Hove Sørensen i Cristian Jensen Marcet, tots dos estan molt vinculats al món de la natura on s'han format i treballat. La Iben és una biòloga danesa amb l'especialització en zoologia i una tesina en ornitologia. Ha treballat com a investigadora i professora auxiliar a la Universitat de Århus (Dinamarca) i com a guia ornitològica en múltiples ocasions tant a Espanya com a Dinamarca. Els ocells han estat la font del seu interès envers la natura des de fa quasi 10 anys i l’han portada a visitar 12 països de tres continents en busca d’aquests animals. En Cristian, és català de pare danès, va estudiar per ser educador ambiental i guarda del camp. Ha treballat des de fa 10 anys com a ornitòleg de camp per diferents organitzacions i instituts en les vessants educativa, científica i de conservació. Ha viatjat per observar ocells a 6 països d’Europa i d'altres com Marroc, les Illes Maurici i Madagascar.

En les excursions d'Audouin s'ensenya al visitant la natura més timida amb especial atenció als ocells, sempre d’una forma professional i amb els millors materials (telescopis terrestres, llibres i binocles).

Nosaltres preferim fer guiatges amb grups petits, transportats còmodament en una furgoneta (maxim 7/8 clients) i fer petites excursions a peu. Tot i així també tenim experiència amb grups grans i transportats en autocar. Els nostres clients tant poden ser particulars com empreses o organitzacions. Els clients particulars són molt variats des d’ornitòlegs estrangers molt selectius i especialitzats en busca d’observar les espècies d'ocells més rares i discretes, fins a la gent amb un interès general per la natura. Els guiatges els podem fer en Català, Castellà, Anglès o Danès.

Audouin ofereix sortides d'un dia fins a "Tours” llargs d'una o dues setmanes. Els allotjaments i restaurants són escollits personalment per nosaltres amb la millor relació qualitat/preu i amb un tracte divertit i amigable.

 

Per fer una pregunta o reservar clica aquí

A la versió catalana només tenim un resum de la versió anglesa.

Si vols Google pot traduir al Castellà la versió completa només has de clicar aquí

Shortcuts

Home - Links - Link Exchange - About Us - Testimonials - Former Employers - Our tours - Package Tours - Weekend Trips - Day Trips - Conditions - Tour Calendar - TRIP REPORTS - Gallery - Bird gallery - Landscape gallery - News - Subscribe Newsletter - Contact Us - Booking Form     
Birding Sites - BIRD NEWS IN THE EBRO LANDS
More information about:
Ebro Delta Nature Park - Els Ports - Montsià - Monfragüe, Extremadura

SPANISH VERSION
Principal - Excursiones en el delta del Ebro y Ports - TestimoniosContactar 

CATALAN VERSION
Principal - Excursions al delta de l'Ebre i Port - On anem - Informació del delta de l'Ebre - Testimonis de les nostres excursions - Empreses col·laboradores - Contactar 

DANISH VERSIONAudouin Birding Tours - Phone.:(0034)649286086 - info@audouinbirding.net


Englyst Webdesign - englyst.dk
- Typovizion CMS - Typo3