català - dansk - español - english

       
 
 


Excursió al Delta de l'Ebre, Montsià o Ports:

    • 20 € per persona 4 hores d'excursió
    • 40 € per persona 8 hores d'excursió

Les excursions inclouen:

  • El guia és expert en natura i especialment en ocells.
  • L'ús de binocles per cadascun dels participants durant l'excursió.
  • L'ús d'un telescopi terrestre.
  • El transport durant l'excursió és gratuït amb la furgoneta d'Audouin
  • Punt de trobada ha de ser un lloc proper al delta de l'Ebre (Per ex. Estació de tren, hotel, parador de Tortosa...) en algunes de les poblacions de Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ampolla, Freginals, Camarles, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Eucaliptus, Muntells i Riumar.

Els Preus no inclouen el transport al punt de trobada, menjar o begudes.

Nota: Les sortides de mig dia només són disponibles a les Terres de L'Ebre. Ens reservem el dret d'augmentar el preu en el cas que no s'assoleixi un mínim de 4 paticipants per excursió. Com a norma general les excursions seran d'un màxim de 8 persones. Es poden fer excursions a altres Parcs Naturals de Catalunya.

Als Ports es pot fer una excursió d'un dia i visitar el canyet de voltors amb un extra cost de 15€ per persona. En aquest canyet es dona de menjar als voltors on normalment baixen fins a 200 exemplars. Es mantenen a una distancia d'uns 12 metres. Altres especies: Aufranys, Corbs, Àguiles Calçades, Guineus i ocasionalment Voltor Negre.

Els itineraris són adaptats a les necessitats o requeriments de cada grup, escollint els millors indrets segons l'època de l'any, el paisatge, i els ocells. Els itineraris guiats de mig dia normalment donen temps per fer una de les valls a la cara sud dels Ports o un dels dos hemideltes.

El flamenc, l'ocell que la majoria de visitants vol veure, està plenament garantit de veure.

Vull veure fotos de les excursions, una imatge val més que mil paraules...CLICA AQUÍ

No estic convençut... vull veure l'opinió d'altres persones que han vingut a les excursions...CLICA AQUI i en anglès

CLICA AQUÍ Si vols més informació, hotels, campings, restaurants del Parc Natural del Delta de l'Ebre

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA, RESERVA JA

Martinet Ros, Perdiu de Mar i Polla Blava © Joan Gil

Pots contactarnos per reservar o resoldre cap dubte:Telèfon: (+34) 649 286 086


Correos electrònics:
Cristian Jensen Marcet - cristian(at)audouinbirding.net

Et puc ajudar?

Si tens alguna pregunta no dubtis en trucar-nos o enviar un correu electrònic. Si tens interès en fer una excursió no esperis al últim moment doncs podria ser que ja no tinguem places o sigui massa tard per organitzar un altre guia i vehicle.Cristian Jensen sol respondre el emails i el telèfon. Es el nostre guia principal de parla Castellana, Catalana i Inglesa. Cristian és un expert en la observació de la natura i amb especial atenció a les aus.

A la versió catalana només tenim un resum de la versió anglesa.

Si vols Google pot traduir al Català la versió completa, només has de clicar aquí

Shortcuts

Home - Links - Link Exchange - About Us - Testimonials - Former Employers - Our tours - Package Tours - Weekend Trips - Day Trips - Conditions - Tour Calendar - TRIP REPORTS - Gallery - Bird gallery - Landscape gallery - News - Subscribe Newsletter - Contact Us - Booking Form     
Birding Sites - BIRD NEWS IN THE EBRO LANDS
More information about:
Ebro Delta Nature Park - Els Ports - Montsià - Monfragüe, Extremadura

SPANISH VERSION
Principal - Excursiones en el delta del Ebro y Ports - TestimoniosContactar 

CATALAN VERSION
Principal - Excursions al delta de l'Ebre i Port - On anem - Informació del delta de l'Ebre - Testimonis de les nostres excursions - Empreses col·laboradores - Contactar 

DANISH VERSION

 

 

Paraules clau:

Gaudir del Delta de l'Ebre; Observar els paisatges del Delta de l'Ebre; visitar el Port; Excursions de natura; Visites guiades; Observació d'aus; Veure ocells i moixons; Itineraris seleccionats; Guies al Montsià; prismàtics i telescopis; guia de natura; grups petits, amics, divertit.

Descripció:

Excursions i visites per veure la natura i els ocells del delta de l'Ebre, Montsià i Ports. Observació d'ocells i altres animals amb l'ajut de telescopis i prismàtics transportats comodament en furgoneta.Audouin Birding Tours - Phone.:(0034)649286086 - info@audouinbirding.net


Englyst Webdesign - englyst.dk
- Typovizion CMS - Typo3